bdsm cursus of workshops

Interesse in BDSM? Doe mee aan een BDSM-cursus of workshop!

Heb jij interesse in BDSM, maar weet je niet goed hoe of wat? Dan kun je natuurlijk internet afstruinen om op zoek te gaan naar informatieve BDSM websites, films, webcamsex websites, of online BDSM gemeenschappen. Daar zul je vast en zeker voldoende informatie vinden. Grote kans dat je dat al hebt gedaan, maar je zit toch nog met vragen en weet niet goed hoe of wat.

Verschillende BDSM cursussen en workshops

Wil je als nieuweling meer informatie of ben je wellicht wel ervaren en wil je toch meer te weten komen of gewoonweg contact met gelijkgestemden. Dan is wellicht een cursus BDSM of een workshop iets voor jou. Er zijn er verschillende te vinden op het internet, waardoor je zelf een keuze kunt maken welke waarschijnlijk het best bij jou past. Om je een beetje op weg te helpen, hierbij een aantal adressen, waar je terecht kunt.

BDSM workshop van een ervaren meesteres

Fendom Meesteres Moriah wil in haar workshop mensen helpen, door je mee te nemen in de wereld van BDSM. Of je nu dominant, onderdanig of een switch bent, voor alles kun je bij haar terecht. Ze geeft aan het begin ook haar zoektocht op het internet is begonnen om informatie in te winnen, maar dat ze niet kon vinden waar ze naar opzoek was. Vandaar dat ze mensen nu de kans geeft om samen met haar meer over BDSM te leren. Je kunt bij haal alleen terecht als slaaf of meesteres, maar ook als koppel. Meer informatie voer de workshops van Meesteres Moriah kun je vinden op deze website.

Sexual Wellnes & Pleasure coach Mandy Ronda

Bij Mandy Ronda kun je onder andere terecht voor een beginnerscursus BDSM, maar dit is niet het enige. Mandy is vaak in de media te zien zoals Eenvandaag, RTL-boulevard, Koffietijd en Hart van Nederland en heeft zelfs een TEDx talks lezing gegeven. Kortom, een vrouw die weet waar ze het over heeft. Op haar website kun je veel informatie over haar vinden, waardoor je al snel door hebt dat je bij haar op een goed adres bent voor informatie of een consult. Tevens kun je er lezen waarvoor je bij haar terecht kunt, van E-consult tot orgasme challenge voor mannen.

Scroll to Top