Grote lullen en kale kutjes

Wat doet de gemiddelde Nederlandse met haar kutje? Scheren, kaal laten, een Brazilian wax? En hoe zit het met de gemiddelde lengte van de Nederlandse pik? Kleine lul, middelgroot, grote lul… maar vooral: vanaf welke lengte spreken we over een grote lul?  Wij zoeken het voor je uit!

Schaamhaar of niet?

Er zijn een aantal redenen waarom de vrouw haar kutje kaal scheert of trimt. De meeste dames doen het uit hygiënische overwegingen, maar ook het esthetische (hoe ziet het eruit) speelt mee in de beslissing. Ook is het voor mannen aangenamer tijdens het beffen: geen flosdraadjes, weet je wel. Andere dames kiezen dan weer voor een volle bos haar omdat een kale of getrimde kut ingaat tegen de wetten van de natuur. Het zou er uitzien als een jong meisje en niet als een vrouw.

Er zijn al een aantal onderzoeken gevoerd naar het schaamhaar van vrouwen en telkens komt men met gelijkaardige resultaten. Bij vrouwen blijkt dat ongeveer de helft kaal door het leven gaat, 45 % is deels geschoren en slechts 5% gaat voor een volle bos.  Bij de vrouwen die deels geschoren zijn, wordt meestal gekozen voor een streepje. Op de tweede plaats komt een driehoekje.

Of dit ook leidt tot betere seks? Zo ver zijn we niet gaan zoeken, maar we gaan ervan uit dat mannen bij een kale poes beter de weg naar het beffen vinden. Zin om wat kutjes te zien die kaal zijn, klik hier.

Wat is een grote lul?

Over naar de mannen nu. Je hoort vaak praten over een grote lul, maar wat is dat nu eigenlijk, bestaat daar wel een maatstaf voor? Wel, de gemiddelde penis is in rusttoestand tussen 12 en 17 centimeter lang. Dit is de lengte die gemeten wordt van de bovenkant, te starten aan de buik tot aan de eikel. In erectie worden deze getallen natuurlijk groter.

De echt uitzonderlijke exemplaren, zijn penissen van 20 centimeter of langer. Deze komen bij 1% van de mannen voor, dus bij één op de 100 mannen kunnen we echt spreken van een grote lul. Mannen die een kleiner exemplaar hebben, hoeven niet te treuren: uit onderzoeken is gebleken dat eerder de omtrek ertoe doet dan de lengte. Hoe dan ook blijft het voor vrouwen wel leuk om erover te fantaseren.

Er is wel een trucje om de penis er wat groter te doen uitzien en dat is door deze te scheren. Met schaamhaar lijkt zelfs een grote lul al snel wat korter, zonder schaamhaar wint een man zo’n tweetal centimeter en dat is veel in lullentermen! 

Scroll to Top